بالا بردن مهارت طراحی وب سایت و نرم افزار
در این پست من قصد دارم اگر طراحی وب سایت با php ، لاراول ، وردپرس ، پایتون ، یا طراحی اپلیکیشن،نرم افزار هستید مهارت شما رو با دان ارائه راه کارهایی بالا ببرم. این راهه کارهایی که در پایین بهش اشاره میکنم نتیجه تجربیات چند سال من در حوضه وب بوده که در بعضی موارد خیلی خوب جواب گرفته ام امید وارم برای شما هم مفید واقع بشه.
این موضوعاتی که قرار راجبش صحبت بشه سعی میکنم زیاد فنی صحبت نکنم تا کسانی هم که تازه میخواهن تو حوضه طراحی وب ، نرم افزار ورود کنن قابل فهم باشه و دید کلی بهشون بدهد.یه نکته ای که همیشه بهش باید توجه داشته باشید باید همیشه تکرار و تمرین داشته باشید تا دستتون راه بیوفته . موارد که گفته میشه ترتیتب خواصی هم نداره .
1-اگر پروژه بزرگی دارید و قبلا پیش زمینه زیادی نیز در این مورد نداشته اید سعی کنید با پیدا کردن این افراد از انها سوال بپرسید . بهترین راه برای پیدا کردن این افراد شبکه های اجتماعی یا موتورهای جستجو است . در شبکه های اجتماعی بیشتر منظورم لینک دین است در این کانل خیلی سریع و محترمانه تقاضای راهنمایی بکنید البته خوب یه مواردی هم هست که برنامه نویس مورد نظر شما به خاطر بزرگ بودن پروژه از شما تقاضای وجح میکنه که خیلی طبیعی است. توی لینک دین هم میتونید ثبت نام کنید و به این شکل سرچ کنید مثلا طراحی فروشگاهی+ با سلام الان من کلمه کلیدی نوشتم و بعدش اسم شرکت اوردم اگر شانس با شما یار باشه کسانی که در این شرکت کار میکنن ممکنه لینک داشته باشن و شما وارد پروفایل انها میشوید و مهارت هایی که دارن رو میبینید و بعد سوال مرتبط خودتون رو میپرسید. حالا این سوالات هر چیزی میتونه باشه مثلا برای گرفتن شغل در ان شرکت شما نیاز به چه مهارت برنامه نویسی دارید یا چه چالشهایی در این کار به وجود می اید.
البته ممکنه افراد سوال شما ببنید پاسخ ندن و یا اصلا لینک دین چک نکنن ولی ناامید نشید و میتونید از افراد و شرکتهای دیگر سوال بپرسید و به احتمال زیاد افرادی هستند که دراین مجموعه ها سوال شما میبینید و به طور کامل راهنماییتون می کنن.
2- ثبت نام کردن در سایت stackoverflow.com است وقتی ثبت نام کردید در قسمت راست که نوشته custom filter حالا یه بخشی داره به نام following tags حالا شما تگهای موضوع مورد نظر خودتون را سرچ کنید به همین راحتی فرض کنید میخواهید راجب جاوا اسکریپت اطلاعات بگیرید شما کافی کلمات کلیدی مربوط به این موضوع را وارد کنید حالا این سایت میاد تمام سوالات راجب موضوع شماست رو لیست می کنه حالا شروع کنید به گشتن لابه لای سوالات مردم بعد از یه چرخ تو این سوالات و نگاه کردن به جواب ها متوجه میشوید که جواب ها به شکلی است حالا وقتی یه مدت گذشت سعی کنید به سوالاتی که درش تخضض دارید را خودتون بهش جواب بدید این جوری علاقه شما به حل کردن صورت مسئله خیلی بیشتر میشه در واقع شما مثل اموزگاری میشوید که به دیگران درس میده و این جوری مهارت شما در طراحی بیشتر خواهد شد همچنین به شما در حل چالشهای که در پروژه هایی که در اینده خواهید گرفت کمک خواهد کرد.
3-کاتای برنامه نویسی programing kata : کاتا در ورزشهای رزمی استفاده داره و هر کاتا دارای مراحلی است که ورزشکاران باید پشت سرهم انجام دهد هر چقدر تمرین بیشتر باشد ورشکار در یک مبارزه واقعی احتمال پیروزی بیشتری دارد.حالا ربطش چی به برنامه نویسی : یک سری افراد متخصص در زمینه های مختلف وب امده اند و یک سری سوال مطرح کرده اند که در ان ها شما به عنوان یک طراح وب یا developers باید یک سری مراحل مشخصی را تی کنید تا مسئله رو در نهایت حل کنید.این مسئله می تواند سخت یا اسان باشند ولی هدف این است که شما در طی زمان مثلا دوهفته ای روزی n دقیقه صبح ها یا زمانی که ذهن شما خسته نیست تمرین کنید تا ملکه ذهن شما شود تا یک سری از مسئله ها رو در یک پروژه واقعی حل کنید.
یک مثالی که میتونم بزنم مثلا شما می خواهید یک مسئله tdd را انجام دهید اگر در زمان مشخص در روز نمیتونید مسئله رو یک بار حل کنید باید رهاش کنید و فردا در همان زمان مشخص دوباره مسئله رو شروع به حل کردن بکنید تا به مهارت مورد نظر برسید.اگرم به این بحث علاقه مند شده اید میتونید کلماتی مثل کاتا پروگرمینگ ، کاتا tdd ، کاتا developers سرچ کنید و تجربه کسب کنید.
4-استفاده از سایت exercism.io این سایت خیلی جالب یک محیطی رو بای برنامه نویسان وب ، اپ،نرم افزار به وجود می اورد که شما طبق زبان برنامه نویسی مورد نظرتون کار کنید و تست بگیرید. استفاده از این سایت ساده است ابتدا ثبت نام کنید سپس به شما زبان برنامه نویستون رو انتخواب میکنید و ان وقت به شما یک مسیر رو نشان خواهد داد.حالا تو این مسیر یک سری مسئله طرح شده که هر کدام از این مسئله ها یکی از جنبه های زبان برنامه نویسی شما رو داره پوشش میده حالا شما طبق راهنمای خود سایت برای هر مسئله unit tests های که هست رو دانلود کنید و حل کنید . بعد از حل مسئله کدهای خودتون رو در سایت اپلود کنید حالا یه اتفاقی که می افتد اینه شما می توانید developers دیگری که این مسئله رو حل کردند رو ببنید و به این شکل شما هم نکات جدید ، تجربیات دیگران را یاد بگیرید و میتونید در اینده استفاده کنید.
یک سری افراد در این سایت عضو هستند و کارشون این هست که کد شما رو می خوانند و راجبش نظر میدهند. و به شما راه حل هایی پیشنهاد میدهند که بتونید کد تمیز تری بنویسید.این سایت مزیت خوبی که داره اینکه یک سری زبانها که هنوز در دنیای وب جا نیوفتاده اند میتونید ازش استفاده کنید و کاملا رایگان است مثل برای کسانی که میخواهند زبان go برای طراحی وب استفاده کنند و یا زبانهای نو ضحور دیگر.
5-اموزش دادن : بهترین چیزی که شما رو میتونه در یک موضوع مهارت شما رو بالا ببردهمین اموزش دادن است. خوبی اموزش دادن در حوضه مثلا وب سایت این است وقتی شما دارید راجب منو زدن در سایت به دیگران اموزش دهید احتمالا دیگران در این موضوع از شما سوالات مختلفی میپرسند مثلا اهمیت منو ، منو ابشاری تو درتو ، منو برای موبایل ، بحث ui/ux ، ارتباط منو با سئو و.. که شما ممکنه تا حالا براتون پیش نیامده باشه و شما مجبورین برید و یاد گیریتون رو بیشتر کنید تا جلوی دیگران کم نیاورید.مثلا برای خود من زمانی که میخواستم زبان php یاد بگیرم مثال های متفاوتی را برای خودم طرح میکردم و در php storm حل میکردم و در بعضی موارد این کدها رو به همراه توضیحات فارسی در سایت الو وب منتشر میکردم.
دیدگاهتان را بنویسید